سفارش طراحی سایت فروشگاهی Secrets
آیا میدانید وبسایت فروشگاهی چیست؟ در ادامه با اهمیت طراحی وبسایت فروشگاهی و نکات مهم در طراحی سایت فروشگاهی آشنا میشوید.راه سادهتر برای وارد کردن تعداد بالای محصولات استفاده از افزونه وردپرسی است. با افزونه میتوانید محصولات را از طریق فایل اکسل در کمترین زمان ممکن درون ریزی کنید.
اسلایدر وردپرس بصورت خودکار اسلایدها و تصاویر را بدون کلیک کردن کاربر با حرکت زمانبندی شده نمایش میدهد.
گرفتن اینماد و مجوزهای لازم برای فعالیت قانونی وب سایت فروشگاهی از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا این مدارک نهتنها به شما اعتبار میبخشند، بلکه اعتماد مشتریان را نیز افزایش میدهند.
طراحی زیبا و کاربرپسند: قالب باید ظاهری جذاب و حرفهای داشته باشد که توجه کاربران را جلب کند. طراحی کاربرپسند و ناوبری آسان برای تجربه بهتر کاربران بسیار مهم است.
افزونه ووکامرس یک پلاگین فروشگاهساز متن باز برای سایتهای طراحی شده با وردپرس است که برای فروش محصولات و خدمات به کار میرود.
هدر یا سربرگ سایت نقش مهمی در انتقال تجربه کاربری و ناوبری بهتر در سایت شما دارد. اولین برداشت کاربران از سایت شما درباره هدر است و اگر به صورت حرفهای طراحی شود، توجه کاربر را جلب میکند.
قابل تلفظ و نوشتن: نام دامنه باید به گونهای باشد که به راحتی تلفظ و نوشته شود. از استفاده از اعداد و خط تیره خودداری کنید، مگر اینکه ضرورت داشته باشد.
از آن به بعد، تعداد کالاهای موجود اینجا در انبار در صفحهی هر محصول نمایش داده میشود. با این کار، مشتریان میتوانند میزان محبوبیت کالا را تشخیص دهند و اگر کالا رو به اتمام است، خرید آن را به تاخیر نیندازند.
در این ویدئو طراحی سایت فروشگاهی، تنظیمات چت آنلاین در وردپرس را آورده ایم.
در واقع جستجوی سایت تنها به نمایش نتایج مرتبط نیست، بلکه این بخش باید طوری در طراحی یک سایت فروشگاه اینترنتی گنجانده شود که کاربرپسند و تعاملی باشد. در ادامه به ویژگیها و امکاناتی اشاره کردهایم که برای بخش جستجوی سایت فروشگاهی شما بسیار ضروری است.
مشاوره اختصاصی ویکی دمی برای شما شما بهتر از ما میدانید که امروزه اکثر مردم وقتی به یک مادهی غذایی یا یک کالای ضروری در منزل نیاز دارند، اولین کاری که میکنند این است که آن را در سایتهای فروش آنلاین جستجو میکنند.
بررسی کنید که قالب بهروزرسانیهای امنیتی و فنی منظم دریافت میکند.
فوتر یا پاورقی قسمت پایین سایت شماست. در فوتر بهتر است مواردی مثل: مطالب درباره ما، آدرس حضوری، لینک شبکه های مجازی، نماد ها (اینماد و نماد های اعتماد الکترونیک) و ... قرار گیرند.